2011 m. birželio 12 d., sekmadienis

PIEVAGRYBIAI

labai norėjosi kažko lengvo ir gaivaus..šaldytuve turėjau net 7 pievagrybius:) įjungiau fantaziją ir sugalvojau štai tokį patiekaliuką..

naudojau:
  • 7 pievagrybius
  • šaukštą acto
  • druką, pipirus
  • alyvuogių aliejų
nuvalytus pievagrybius sudėjau į skardą..pašlakščiau kiekvieną actu, alyvuogių aliejumi..pagardinau druska bei pipirais..ir viskas keliavo į orkaitę..gavosi itin gaivus ir lengvas užkandis, kuris gali būti idealus garnyras prie antro patiekalo..;)





4 komentarai:

  1. nesitikėjau, kad patiks ir reikės dalintis..:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. o kokioj temperat8roj ir kiek laiko kepti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. 180 laipsnių temperatūroje 10-15 min. Stebėkite ir ragaukite, nes kepimo laikas priklauso ir nuo pievagrybių dydžio bei kiekio.

      Panaikinti