2011 m. rugsėjo 5 d., pirmadienis

SALOTOS SU JUODUOJU RIDIKU

mažai interneto platybėse galima surasti patiekalų su juoduoju ridiku..kadangi nesu medaus didelė gerbėja, tad šio vaisto negaminau..o valgiau aš jį, tiesą pasakius, pirmą kartą..bet patiko..gal todėl, kad pataikiau padaryti skanias salotas..;))

 naudojau:

  • juodąjį ridiką;
  • karštai rūkytą jautienos liežuvį;
  • 2 svogūnus;
  • 2 šaukštus petražolių, druską, majonezą;
juodąjį ridiką nulupame ir supjaustome juostelėmis..o taaaaiiiip skonis jo gan aštrokas..tad teko šiek tiek sugudrauti..:)supjaustytą perliejau porą kartų verdančiu vandeniu ir po to iš karto šaltu..kartumas iš karto dingo..;)juostelėmis taip pat supjaustome liežuvį..keptuvėje pakepiname pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir sudedame šiek tiek jau pravėsusį..nepagailime petražolių, paskaniname druska ir majonezu..na tikrai antro dublio jos nusipelno..;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą