2011 m. spalio 25 d., antradienis

BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS

ar jums būna, kad eini gaminti jau mintyse turėdama viziją, kas šiandien garuos lėkštėje ir momentaliai viskas pasikeičia atsidarius šaldytuvą ir pamačius rodos nereikšmingą ingridientą, kuris "išmuša" iš vėžių gaminimo eigą ir finale - kitas patiekalas?:) šį kartą ėjau su salotų receptu, bet..;)

 naudojau:

  • blynams: 3 bulves, 1 kiaušinį, druską su žolelėmis, dž.krapus;
  • pievagrybius, sviesto gabalėlį, čiobrelius, druską, j.pipirus;
  • rūkytą saliamio dešrą;
  • marinuotus kiaušinius;
  • majonezą;
nuskustas bulves sutarkuojame per smulkią burokinę tarką..nuspaudžiame susidariusį skystį ir sumaišome su plaktu kiaušiniui, pagardiname druska su žolelėmis bei dž.krapais..iškepame ir dedame ant popierinės servetėles, kad susigertų riebalų perteklius..;)
tuo tarpu vidutinius pievagrybius perpjauname į keturias dalis..keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame pievagrybius..apskrudiname, pagardiname druska ir pipirais..išjungiame ugnį ir įdedame šv.čiobrelių..
taip pat iš abiejų pusių apkepame saliami dešrą..viską patiekiame lėkštėje, nepamiršdami marinuotų kiaušinių;).. mmm itin gardžiai pamaloninom skrandžius..;)


4 komentarai:

  1. Bulviniai blynai gerai, bet blynai su priedais dar geriau :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ačiū, Viktorai..;)su priedais valgyti visuomet gardu..;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu šakės, kaip gražiai ir gundančiai atrodo, kaip man patinka, jog bulvinius blynus pažvelgei moderniai ;)

    Labai malonu skaityti ir žiūrėti! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū, Mindaugai..;) šypsena iki ausų perskaičius tavąjį komentarą..:))) labai labai smagu, kad idėja patiko, dėkui dar kartelį..;)

    AtsakytiPanaikinti