2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

DEŠRELĖS TEŠLOJE PAGAL REDĄ

šio receptuko nėjo praleisti ir negaminti..;) ačiū REDAI už labai šaunų receptuką..;) patiekalo išvaizda man išėjo visiškai kitokia, bet dėl to tik dar įdomiau..;)

naudojau:
  • šviežias kiaulienos dešreles;
  • pusę čili pipiro, svogūną;
  • 2 v.šaukštus aliejaus;
  • 1 puodelį miltų;
  • 2 kiaušinius;
  • 1 stiklinę pieno;
  • žiupsnelį druskos;
aliejų supilame į kepimo indą, sudedame dešreles ir maišome, kad aliejus jas padengtų.. pas mane dešrelės uždengė visą formos dugną..dedame į orkaitę kepti 10min..
ruošiame tešlą: išplakame kiaušinius, pilame pieną, beriame miltus ir šluotele išplakame, kad tešla gautųsi vientisa,..paskaniname druska..
po 10min. ištraukiame dešreles ir ant jų beriame smulkiai supjaustytą čili pipiriuką bei pusžiedžiais svogūną..tuomet pilame paruoštą tešlą..ir atgal į orkaitę, kol viršus gražiai apskrunda..
paprasta, greita ir gardu..;) ačiū, Redute, dar kartelį už puikią idėją..;)



3 komentarai:

  1. Ooo, džiaugsmas :) man irgi kartą taip gavosi, kaip pyragas :) jau kartą lyg rašiau, bet va pakartosiu ir Taviškiams skaitytojams:), jei norisi, kad viršus paliktų toks visoks banguotas ir su išlindusiomis apskrudusiomis dešrelėmis, tai reik paimti didesnę formą, kad tešla užpylus dešreles, jos nepasislėptų :))
    Ir tikrai faina, kad kaskart galima gauti kitokios išvaizdos patiekalą :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O tik dabar pamačiau, žavus pavadinimas :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. sekantį kartą naudosiu didesnį indą - bus įdomu, kai gausis kitokia išvaizda..;) pavadinimas labai rimtas ir manau teisingas..;))) ačiū, Tau labai labai..;)*

    AtsakytiPanaikinti