2012 m. vasario 20 d., pirmadienis

VARŠKĖS BLYNELIAI SU OBUOLIAIS

Vejam tą žiemą iš kiemo :) Nors taip ar taip ji pabėgs ir atšuoliuos šiltas bei gražus pavasarėlis :) Žiemužę skubu išlydėti su puriais varškės blyneliais :)


  •  250g varškės;
  • 2 kiaušinių;
  • 5-7 v.š. manų kruopų;
  • 1 nedidelis obuolys;
  • cukraus, pagal skonį;
  • žiupsnelis druskos;
1. Varškę pertrinkite šakute (reikia tuo atveju, jei varškė rupesnė, t.y. sufasuota ne mažuose pakeliuose). Sudėkite manų kruopas, cukrų, druską, išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite.
2. Iš obuolio išimkite sėklas ir sutarkuokite per burokinę tarką. Įmaišykite į varškės masę.
3. Įkaitinkite aliejų ir šaukštu formuokite norimo dydžio blynelius. Kepkite ant silpnos ugnies, kol gražiai apskrus.
Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą