2013 m. kovo 5 d., antradienis

KEPTA LAŠIŠA SU IMBIERO IR SOJOS PADAŽU

Originaliame recepte šis padažas buvo pilamas ant iškeptos lašišos, bet aš prieš kepdama ją aptepiau, ko pasekoje ji gavosi tamsi, bet tikrai skani.


  •  4 gabalėliai lašišos;
  • 60 ml sojos padažo;
  • 3 v.š. laimo sulčių;
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero;
  • 0,5 a.š. agavo sirupo (neprivaloma);
1. Sumaišykite padažui skirtus ingridientus ir juo aptepkite lašišos gabalėlius.
2. Dėkite lašišą odele žemyn į keptuvėje įkaitiną aliejų ir kepkite iš abiejų po keletą minučių.
3. Valgykite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)


Padažas nusižiūrėtas iš "Everyday Food with Sarah Carey"

2 komentarai: