2013 m. kovo 23 d., šeštadienis

RAUGINTŲ KOPŪSTŲ TROŠKINYS

Galima pagalvoti, kad kopūstų troškiniui nereikalingi jokie receptai, bet keletas prieskonių keičia įprastą skonį.


  •  ~500g raugintų kopūstų;
  • 1 svogūno;
  • 1-2 a.š. raudonosios paprikos miltelių;
  • 1-2 a.š. džiovinto mairūno;
  • 2-5 v.š. pomidorų padažo;
  • 3 v.š. grietinės;
  • žiupsnelis cukraus;
  • 2 lauro lapelio, druskos, juodųjų pipirų;
1. Kopūstus perplaukite šaltu vandeniu. Sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, kad praktiškai apsemtų. Užvirus vandeniui, patroškinkite apie 10 minučių ir sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir lauro lapelius. Troškinkite tol, kol kopūstai bus minkšti ir jei reikės įpilkite vandens (~1-1,5val.).
2. Troškinį pagardinkite paprika, mairūnu, pomidorų padažu, grietine, žiupsneliu cukraus, druska bei juodaisiais pipirais. 
Skanaus ;)


šaltinis iš "Skanus gyvenimas"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą