Pesto padažas originaliame padaže buvo gaminamas, bet aš jį pakeičiau pirktiniu. Kada nors tikrai prisiruošiu pasigaminti ir pati.
- ~1,5 kg vištienos blauzdelių (12vnt.);
- 500 g natūralaus jogurto;
- 4-5 a.š. pesto padažo;
- 2 skiltelių česnako;
- saujos šv.baziliko lapelių;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Jogurtą sumaišykite su pesto padažu, smulkiai supjaustytais česnakais ir baziliko lapeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Į jogurto masę sudėkite vištienos blauzdeles. Palikite marinuotis 1val. arba per naktį.
3. Blauzdeles išdėliokite kepimo skardoje ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. arba kol gražiai apskrus ir vištiena bus iškepusi.
Skanaus ;)
idėja iš "Everyday Food Sarah Carey"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą