2014 m. gegužės 17 d., šeštadienis

BULVINIAI BLYNELIAI SU CUKINIJA

Šiems blyneliams sunaudojau nuo vakarienės likusią košę, bet drąsiai galite naudoti virtas bulves. 


  • 400g bulvių košės su krapais;
  • 70g cukinijos;
  • 1 kiaušinio;
  • 2v.š. miltų;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Burokine tarka sutarkuokite cukiniją ir rankomis nuspauskite skysčio perteklių.
2. Į bulvių košę dėkite cukinijas, kiaušinį, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3. Drėgnomis rankomis formuokite blynelius ir apskrudinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite su mėgstamu padažu.
p.s. tešla nebuvo labai tiršta, bet pakabinus šaukštu ėjo formuoti blynelius.
Skanaus ;)


idėja iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"

2 komentarai:

  1. Įdomu, nors ir kaloringa, bet reiktų išbandyti, nes jau kelintąkart akis užkliūva už panašaus recepto. Taip skaniai atrodo!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Vilma ;) Nepasakyčiau, kad labai kaloringa, nes cukinijos suteikia šiokio tokio gaivumo ;)

      Panaikinti