Didžiuosiuose prekybos centruose karts nuo karto nusiperku rūkytų kalmarų - jų rasite sveriamų žuvies skyriuje arba pakuotėse. Skanu valgyti ir vienus, bet panaudoti galite ir kaip užtepėlę, skirtą užkandžiams ant skrebučių.
- 100g rūkytų kalmarų;
- 2 virtų kiaušinių;
- 1 pomidoro;
- žiupsnelio pjaustytų svogūno laiškų;
- 2v.š. majonezo;
- druskos, juodųjų pipirų;
- skrudintų batono riekelių;
1. Iš pomidorų išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais.
2. Į dubenį sudėkite pomidorus, kubeliais pjaustytus kiaušinius, kalmarus. Suberkite svogūno laiškus, dėkite majonezo, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Patiekite ant skrudinto batono skrebučio.
Skanaus ;)
adaptuota pagal "gurmanosiela.blogspot.com"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą