2014 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

MINI PICOS, KEPTOS KEKSIUKŲ FORMELĖSE

Kiek neįprastas būdas išsikepti picų. Tai puikus užkandis įvairiems draugų susibūrimams, o ir mažuosius pradžiuginsite švenčių metu ;)

6 vienetams:
  • 180 g picos tešlos;
  • pomidorų padažo;
  • tarkuoto fermentinio sūrio;
  • rūkytos dešros;
  • marinuotos raudonosios paprikos;
  • šviežių pievagrybių;
  • marinuotų jelapeno pipirų;
  • alyvuogių aliejaus;
1. Keksiukų formą ištepkite alyvuogių aliejumi.
2. Iš tešlos rankomis suformuokite 6 apvalius apkritimus ir išklokite keksiukų formas. 
3. Tešlos dugną ištepkite pomidorų padažu. Dėkite fermentinio sūrio, kubeliais pjaustytą dešrą, marinuotą raudoną papriką, jelapeną, griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir ant viršaus užberkite fermentinio sūrio.
4. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol tešla gražiai apskrus.
p.s. įdarui naudoti galite savo mėgstamus produktus.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą