Su šiuo marinatu sparneliai kepti ne vieną kartą, todėl jie ypač mėgstami. Galite pasiruošti ir marinuoti per naktį arba, jei labai skubate, tam pilnai užteks ir keletos valandų.
- 1 kg vištienos sparnelių;
- 50 g cukraus;
- 40 ml žuvies padažo;
- 30 ml citrinos sulčių;
- 1 v.š. sojos padažo;
- 1 smulkiai pjaustyto čili pipiro;
1. Marinatui skirtus ingridientus išmaišykite dubenyje, kol ištirps cukrus. Užpilkite ant sparnelių, viską permaišykite ir palikite marinuotis 1-2 val. arba per naktį.
2. Išklokite skardą kepimo popieriumi, sudėkite sparnelius ir kepkite 180 -190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. arba tol, kol gražiai apskrus.
3. Patiekite su mėgstamu garnyru ir salotomis.
Skanaus ;)
patarimas: sudėkite vištienos sparnelius į plastikinį šaldymo maišelį, supilkite marinatą, užriškite ir padėkite marinuotis. Nepamirškite kartas nuo karto pavartyti sparnelius, kad tolygiai įsigertų marinatas.
receptas sudėliotas ir surinktas iš interneto platybių ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą