2015 m. liepos 5 d., sekmadienis

TORTILIJOS SUKTINUKAI SU LAŠIŠA IR KUMPIU

Neįpareigojantis užkandis į kurį iš principo galima dėti viską ką mėgstate. Daugelis įpratę daryti suktinukus su lavašu, bet patikėkite su tortilija gaunasi lygiai taip pat skaniai ir daug lengviau suformuoti suktinukus bei gražiai supjaustyti.


  • 3 didelių tortilijų;
  • 150 g tepamo varškės sūrelio su žalumynais;
  • kelių aisbergo salotos lapų;
  • 150 g rūkytos lašišos;
  • 2 nedidelių agurkėlių;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
  1. Imkite tortiliją ir iki pusės ištepkite sūreliu.
  2. Tuomet išklokite aisbergo salota, išdėliokite lašišos griežinėlius, apibarstykite krapais ir dėkite agurko griežinėlius (geriausiai tai pavyks padaryti su virtuviniu daržovių skustuku, skutant per visą agurko ilgį).
  3. Pradėkite sukti suktinuką ir susukus iki vidurio, likusią tortilijos dalį aptepkite vėl sūreliu ir pabaikite sukti. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 1 val.
  4. Prieš patiekiant, supjaustykite griežinėliais.
Skanaus ;)



  • 3 didelių tortilijų;
  • 150 g tepamo varškės sūrelio su grybais;
  • 150g karštai rūkytos kumpelio;
  • kelių aisbergo salotos lapų;
  1. Imkite tortiliją ir iki pusės ištepkite sūreliu.
  2. Tuomet išklokite aisbergo salota, išdėliokite kumpio griežinėlius.
  3. Pradėkite sukti suktinuką ir susukus iki vidurio, likusią tortilijos dalį aptepkite vėl sūreliu ir pabaikite sukti. 
  4. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 1 val.
  5. Prieš patiekiant, supjaustykite griežinėliais.

Skanaus ;)

idėjos iš interneto platybių

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą