2015 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

KUKURŪZŲ GELDELĖS SU VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ ĮDARU

Pašildytos geldelės labai skanios su paruoštu įdaru. Galite jas pateikti, kaip užkandžius draugų vakarėlyje. 

  • 10 kukurūzų geldelių (mini taco tubs);
  • 0,5 raudonojo svogūno;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • 8 rudųjų pievagrybių;
  • 220 g konservuotų raudonųjų pupelių;
  • 140 g konservuotų kukurūzų;
  • 1 kepto vištienos ketvirčio;
  • 5 v.š. aštraus pomidoro padažo;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių petražolių ir česnako laiškų;
  • druskos;
  • ~50 g fermentinio sūrio;
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, papriką, griežinėliais ruduosius pievagrybius ir pakepkite keletą minučių, kol suminkštės.
  2. Tada sudėkite konservuotas pupeles ir kukurūzus, kubeliais pjaustytą vištieną, pomidorų padažą, pagardinkite druska ir pakepkite keletą minučių, kol viskas sušils. Išjunkite ugnį ir sudėkite petražoles bei česnako laiškus.
  3. Ant kiekvienos kukurūzų geldelės dugno užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio ir kepkite 125 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10min. 
  4. Tuomet geldeles įdarykite paruoštu įdaru, ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio ir nedelsiant patiekite.
Skanaus ;)


receptas iš interneto platybių

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą