2016 m. sausio 5 d., antradienis

KEPTOS ŠVIEŽIOS TRIUŠIENOS DEŠRELĖS SU MANGO SALSA

Šviežias triušienos dešreles paruošti nėra sudėtinga, jos universalios, nes galima virti, kepti, troškinti arba skrudinti. Būtinai išbandykite mango salsą prie jų - super skonis ;)


4 porcijoms:

  •  500 g KITCHEN me šviežių triušienos dešrelių;
  • 1 didelio mango;
  • 0,5 nedidelio raudonojo svogūno;
  • 1 jalapeno (galite naudoti marinuotus);
  • šlakelio šviežiai išspaustų citrinos sulčių;
  • saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
  • druskos;
  1. Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais supjaustytą mango, raudonąjį svogūną, jalapeną, suberkite petražoles, supilkite citrinos sultis, pagardinkite druska, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti porai valandų kambario temperatūroje. 
  2. Keptuvėje iškepkite triušienos dešreles ir patiekite su mango salsa bei keptomis bulvėmis.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą