2016 m. vasario 14 d., sekmadienis

KEPTA VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU MEDUMI IR GARSTYČIOMIS

Neįtikėtina, kaip greitai ir vos iš kelių ingridientų paruošite ir iškepsite labai skanią vištienos krūtinėlę :)


  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • 1 v.š. dižono garstyčių;
  • 2 v.š. medaus;
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • 0,5 a.š. džiovintų raudonėlių;
  • 0,5 a.š. džiovintų bazilikų;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Dubenyje sumaišykite dižono garstyčias, medų, alyvuogių aliejų, raudonėlius, bazilikus, druską ir maltus juoduosius pipirus.
  2. Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai, taip gausite 4 kepsnelius. Sudėkite į paruoštą marinatą ir palikite pastovėti apie 30 min.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir iš abiejų pusių apskrudinkite kepsnelius.
  4. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)


4 komentarai: