2016 m. rugpjūčio 23 d., antradienis

MINI UŽKANDĖLĖS SU ANTIENOS PAŠTETU

Artėjant vakarėliui ar draugų susibūrimui, dažnai iškyla klausimas - o ką gi patiekti užkandžiams? Kartais reikia visai nedaug, kad pateiktumėte labai skanią ir gurmanišką užkandėlę. Svarbiausiai rinkitės tik kokybiškus ingridientus :)


  •  150 g "Lapino puotos" antienos pašteto;
  • sūrių vaflių arba krepšelių užkandžiams (galite naudoti įv.krekerius);
  • juodųjų serbentų džemo (galima keisti bruknių, spanguolių vyšnių ir pan.);
  • konservuotų agurkų griežinėlių;
  1. Ant pasirinkto pagrindo: sūrių vaflių, krepšelių ar krekerių uždėkite šiek tiek juodųjų serbentų džemo, konditeriniu švirkštu išspauskite antienos pašteto ir uždėkite konservuoto agurko griežinėlį.
Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą