Artėjant vakarėliui ar draugų susibūrimui, dažnai iškyla klausimas - o ką gi patiekti užkandžiams? Kartais reikia visai nedaug, kad pateiktumėte labai skanią ir gurmanišką užkandėlę. Svarbiausiai rinkitės tik kokybiškus ingridientus :)
- 150 g "Lapino puotos" antienos pašteto;
- sūrių vaflių arba krepšelių užkandžiams (galite naudoti įv.krekerius);
- juodųjų serbentų džemo (galima keisti bruknių, spanguolių vyšnių ir pan.);
- konservuotų agurkų griežinėlių;
- Ant pasirinkto pagrindo: sūrių vaflių, krepšelių ar krekerių uždėkite šiek tiek juodųjų serbentų džemo, konditeriniu švirkštu išspauskite antienos pašteto ir uždėkite konservuoto agurko griežinėlį.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą