2016 m. rugsėjo 12 d., pirmadienis

PARŪKYTA ANTIENOS FILE SU MOCARELA IR MELIONU

Tai fantastiško skonio patiekalas, kuris yra labai universalus, nes gali būti patiektas kaip salotos arba galite susmeigti ant iešmelių ir gausis užkandėlė. Viskas be galo dera ir labai skanu, patikėkite - abejingų tikrai neliks :)

  • 80 g "Kitchen me" sūdytos-parūkytos antienos file;
  • 20 mocarelos rutuliukų;
  • 1 kantalupa meliono;
  • žiupsnelio grūstų čili paprikų;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių bazilikų;
  • šlakelio alyuogių aliejaus;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Lėkštėje išdėliokite antienos file. 
  2. Iš meliono išskobkite rutuliukus ar pusrutuliukus su įrankiu, kuris skirtas vaisių rutuliukams gaminti. Dėkite į lėkštės vidurį kartu su mocarelos rutuliukais. Užberkite grūstų čili paprikų, šviežio baziliko, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą