2016 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

SUMUŠTINUKAI SU ŽĄSIENOS PAŠTETU IR KIAUŠINIU

Tik paragavus eina suprasti, kad kokybiškas paštetas eiliniam sumuštiniui suteikia išskirtinį skonį.

  • 150 g "Lapino puotos" žąsienos pašteto;
  • 6 paskrudintų forminio batono riekelių;
  • 1 didesnio pomidoro;
  • 1-2 agurkų;
  • 2 virtų kiaušinių;
  • 3 a.š. majonezo;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių česnako laiškų;
  1. Batono riekeles aptepkite žąsienos paštetu. Ant viršaus uždėkite agurko riekeles, pomidoro, kiaušinio griežinėlį, pusę šaukštelio majonezo ir užberkite česnako laiškų.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą