2016 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

ĮDARYTOS TORTILIJOS SU KOPŪSTŲ SALOTOMIS IR DEŠRELĖMIS

O jeigu įprastas daržoves pakeisti kopūstų salotomis ir jomis įdaryti tortilijas? Ar bandėte? Patikinu, kad labai skanu :) Mėsytę rinkitės pagal skonį ir gausite puikų užkandį.

  • 0,5 nedidelio baltojo kopūsto;
  • mažo mėlynojo svogūno;
  • 1 morkos;
  • 1 obuolio;
  • 1-2 a.š. dižono garstyčių;
  • 2 v.š. majonezo;
  • citrinos sulčių;
  • saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Plonai supjaustykite kopūstą, griežinėliais - svogūną, sutarkuokite morką ir obuolį, sudėkite garstyčias, majonezą, pagal skonį įpilkite citrinos sulčių, suberkite petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  2. Dešreles supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite sausoje keptuvėje.
  3. Orkaitėje arba keptuvėje pašildykite tortilijas. 
  4. Ant kiekvienos dėkite kopūstų salotas, keptas dešreles, susikite ir valgykite.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą