O jeigu įprastas daržoves pakeisti kopūstų salotomis ir jomis įdaryti tortilijas? Ar bandėte? Patikinu, kad labai skanu :) Mėsytę rinkitės pagal skonį ir gausite puikų užkandį.
- 150g "Kitchen me" karštai rūkytų antienos mėsos "lazdelių";
- 6 tortilijų;
salotoms:
- 0,5 nedidelio baltojo kopūsto;
- mažo mėlynojo svogūno;
- 1 morkos;
- 1 obuolio;
- 1-2 a.š. dižono garstyčių;
- 2 v.š. majonezo;
- citrinos sulčių;
- saujelės pjaustytų šviežių petražolių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Plonai supjaustykite kopūstą, griežinėliais - svogūną, sutarkuokite morką ir obuolį, sudėkite garstyčias, majonezą, pagal skonį įpilkite citrinos sulčių, suberkite petražoles, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Dešreles supjaustykite griežinėliais ir apskrudinkite sausoje keptuvėje.
- Orkaitėje arba keptuvėje pašildykite tortilijas.
- Ant kiekvienos dėkite kopūstų salotas, keptas dešreles, susikite ir valgykite.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą