Išpuola dienų, kai gaminti taip tingisi, idėjų galvoje mažai ir norisi kuo greičiau valgyti. Tuomet ir gelbsti paruošti pusgaminiai. Viską galima kepti keptuvėje, bet aš mieliau renkuosi kepimą orkaitėje.
2 porcijoms:
- 350 g antienos file "tradicinio" didkepsnių (naudojau "Kitchen me");
- 400 g pievagrybių;
- 1 nedidelės šviežios cukinijos;
- 1 a.š. džiovintų čiobrelių;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus;
- Kepimo skardoje išdėliokite pievagrybius, stambesniais griežinėliais pjaustytą papriką, užberkite čiobrelius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, permaišykite ir kepkite orkaitėje ~10 min.
- Tuomet daržoves perstumkite į šonus, o viduryje skardos išdėliokite antienos didkepsnius ir kepkite dar 15 min.
- Serviruokite ir mėgaukitės.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą