2017 m. spalio 22 d., sekmadienis

KEPTI KOLDŪNAI SU PAUKŠTIENOS ĮDARU

Tiesa pasakius, dėl pavadinimo su draugu šiek tiek ginčijomės, nes jis sakė, kad tai koldūnai, o aš - čeburėkai ;))) Bet kaip pavadinsi, taip nepagadinsi, vistiek labai skanu.


 ~35 vnt.

tešlai:

  • 300-350 g miltų;
  • 175 ml šilto vandens;
  • 2 v.š. aliejaus;
  • žiupsnelio druskos;
įdarui:
  • 340 g antienos kulšelių mėsos (naudojau "Kitchen me");
  • 3 česnako skiltelės;
  • žiupsnelio pjaustytų šviežių svogūnų laiškų;
  • 3 v.š. sojos padažo;
  • 2 v.š. sezamo aliejaus;
  • 1 v.š. vorčesterio padažo;
  • 0,5 a.š. grūstų čili paprikų;
  • 1 v.š. krakmolo;
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Tešlai: visus išvardintus ingridientus sudėkite į dubenį ir išminkykite tešlą. Padėkite pastovėti apie 30 min.
  2. Įdarui: į virtuvinį blenderį sudėkite visus išvardintus ingridientus ir sumalkite iki vientisos masės.
  3. Plonai iškočiokite tešlą, išspauskite apskritimą (naudojau 8cm skersmens stiklinę), dėkite įdaro ir kruopščiai užspauskite kraštus.
  4. Puode įkaitinkite aliejų, dėkite pagamintus koldūnus ir kepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai apskrus.
  5. Patiekite su sojų padažu.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą