2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

SALOTOS SU BROKOLIAIS IR KARŠTAI RŪKYTA ANTIENOS FILE

Lyg ir įprasta, kad atvykusius svečius vaišina šeimininkai, bet pas mane buvo atvirkščiai :))) Gera draugužė pagamino nuostabias salotas, kurias man beliko nufotografuoti. Super! Rekomenduoju ir Jums.


  •  1 didelio brokolio
  • 250 g karštai rūkytos antienos file su oda (naudojau "Kitchen me") arba rūkytos vištienos;
  • ~ 60 g saulėgrąžų;
  • ~50 g džiovintų spanguolių arba goji uogų;
  • kelių šaukštų majonezo (galima papildomai maišyti su natūraliu jogurtu);
  • druskos, maltų juodųjų pipirų;
  1. Brokolį nuplaukite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tuomet supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
  2. Ten pat dėkite smulkiais kubeliais pjaustytą antieną, sausoje keptuvėje pakepintas ir atvėsintas saulėgrąžas, džiovintas spanguoles arba goji sėklas, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, dėkite majonezo ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą