Pas mane rasite ne vieną karštų sumuštinių receptą su tunu. Bet kas kartą pridėjus kitų ingridientų, gausite kitą skonį :)
15 vnt.:
- 15 vnt. batono riekelių;
- 120 g konservuoto tuno savo sultyse;
- 240 g konservuotų pupelių (naudojau 4 rūšių pupelių mišinį);
- 140 g konservuotų kukurūzų;
- 0,5 mėlynojo svogūno;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- 2 marinuotų agurkų;
- 60 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- 3 v.š. majonezo;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Į dubenį sudėkite nusunktą tuną, suberkite pupeles, kukurūzus, smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, papriką, agurkus, tarkuotą sūrį, dėkite majonezą, truputį druskos, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, išdėliokite batono riekeles, ant viršaus uždėkite paruošto įdaro.
- Kepkite 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
Skanaus ;)
p.s. paruošto įdaro gaunasi pakankamai daug ir nuo batono riekelių dydžio priklausys, kiek iš viso sumuštinių iškepsite.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą