tag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post5973246975269704647..comments2024-02-22T10:51:30.166+02:00Comments on Oditėlės blogas: MARINUOTI KIAUŠINIAIoditelehttp://www.blogger.com/profile/04217309524243244252noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-6606941468778396232012-01-06T19:20:38.399+02:002012-01-06T19:20:38.399+02:00kuriame niekas nieko nežudo ir niekas nemiršta..:)...kuriame niekas nieko nežudo ir niekas nemiršta..:)oditelehttps://www.blogger.com/profile/04217309524243244252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-77075744288834961472012-01-06T00:20:47.978+02:002012-01-06T00:20:47.978+02:00Čia kaip siaubo filme :)Čia kaip siaubo filme :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-70370329731775325572011-10-25T20:29:11.468+03:002011-10-25T20:29:11.468+03:00ačiū visiems pasisakiusiems, labai įdomu skaityti ...ačiū visiems pasisakiusiems, labai įdomu skaityti visus atsiliepimus..;)<br />Živile - nesijaučia jokio specifinio kvapo nei skonio..;) tiesiog kiaušiniai su prieskoniais..geriau pačiai paragauti, nei klausyti kitų nuomonių..;)<br />Jollanta - man net knygų nereikėjo skaityti, draugas pasiūlė..ir nenusivylėm..tikiuos, kad patiks..;)<br />Ausrra - būtinai išbandysiu su burokėliais vien dėl nuostabios spalvos..;) dėl ilgesnio laiko visiškai nesibaiminu, juk marinatas, kaip agurkų ar kitų daržovių..taip, jie tampa kietesni, bet tikrai skaniai suvalgomi..;) be to, mes gyvi ir nieko neatsitiko..;)))<br />Rennie - ačiū, pritariu tavo nuomonei..;) ir aš nedrįsčiau ragauti kitų pagamintų, o čia žinau ką dėjau ir kaip dariau..;) tiesa, pasakius labai "sunkiai" valgau kitų atneštus margučius, nors jie iš tos pačio prekybos centro..čia situacija analogiška..;) <br />ggg - nedrįsčiau ragauti išvirtų ir su lukštu laikytų šaldytuve tiek laiko..;) bet marinuotiems nieko blogo nenutinka..;)<br />Laura - ačiū nuomonę..tu teisi..;)<br />Reda - ačiū tau..;) didžiuojuosi savimi, kad išdrįsau pagaminti ir valgyti..;)) kiek galima valgyti keptus..:))) ne tik ragavau, bet jų jau ir neliko..;) patiko abiems ir darysim dar ne kartą..;)<br />Mindaugai - būtent, paragauji ir žinai skonį ir nereikia kas kartą galvoti - o koks jų skonis..;)) paragauk prie progos..;)oditelehttps://www.blogger.com/profile/04217309524243244252noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-11782573559768592982011-10-24T23:59:51.237+03:002011-10-24T23:59:51.237+03:00Velnias, nors ir man nelabai patraukliai atrodo, b...Velnias, nors ir man nelabai patraukliai atrodo, bet vistik, norėčiau paragauti, vien tam, kad žinoti :)Mindaugashttps://www.blogger.com/profile/16406668904879889208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-64084199247447140012011-10-24T17:44:51.214+03:002011-10-24T17:44:51.214+03:00Ohoho, įdomybė kokia :)) šaunuolė, kad ieškai nauj...Ohoho, įdomybė kokia :)) šaunuolė, kad ieškai naujų skonių! ;)<br />Ar jau ragavai?Redahttps://www.blogger.com/profile/06586889147176701503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-28262410496274053162011-10-24T13:50:44.389+03:002011-10-24T13:50:44.389+03:00Virtam kiaušiniui kelios dienos nekenkiaVirtam kiaušiniui kelios dienos nekenkiaLaurahttp://blog.mezgalai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-10246827138592201742011-10-24T12:08:03.002+03:002011-10-24T12:08:03.002+03:00Nedrįsčiau ragauti šio patiekalo. Kiaušiniai iš vi...Nedrįsčiau ragauti šio patiekalo. Kiaušiniai iš viso greit gendantis produktas, o dar palaikyti keletą dienųgggnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-35158688825035227602011-10-24T11:37:47.381+03:002011-10-24T11:37:47.381+03:00Labai įdomiai atrodo:) Tokius stiklainiukus ne kar...Labai įdomiai atrodo:) Tokius stiklainiukus ne kartą esu mačiusi UK pub'uose, pastatytus ant baro, turbūt, kaip užkandą. Pirmą kartą tai net ne labai supratau, kas tai, atrodė labai ne kaip (taviškiai daug geriau atrodo). Turbūt, nereikia ir sakyti kad ragauti jų neišdrįsau :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-6734910112916742412011-10-24T10:24:32.201+03:002011-10-24T10:24:32.201+03:00Darau tokius, tik su burokėlių nuoviru vietoj vand...Darau tokius, tik su burokėlių nuoviru vietoj vandens. Dar pora skiltelių virtų burokėlių įmetu, kartu pasimarinuoja ir šie, tuo pačiu ryškiai nuspalvindami kiaušinius. Skonis visai neblogas, ypač ant sumuštinio. Pakanka palaikyti tris - keturias dienas, kiaušiniai tampa ryškiai raudonos spalvos, o prapjovus viduriukas šviesus. Dviejų savaičių nerizikuočiau laikyti, vis dėlto tai kiaušiniai. Be to, ilgiau pabuvę marinate, tampa šiek tiek guminiai. Skanesni pabuvę nuo dviejų iki penkių parų :)Aušrahttps://www.blogger.com/profile/14522069341250510528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-52660612334506742342011-10-23T23:14:28.354+03:002011-10-23T23:14:28.354+03:00Vienoj geroj knygoj „Ponios Fiton gyvenimas kaime“...Vienoj geroj knygoj „Ponios Fiton gyvenimas kaime“ kaip tik minimi tokie kiaušai, bet aš net nepatikėjau, kad iš viso tai įmanoma, priėmiau tai kaip literatūrinę išmonę, ir še tau... ;-) teks bandyt dabar.Jollantanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025749295450386974.post-33477018435482680642011-10-23T23:04:23.434+03:002011-10-23T23:04:23.434+03:00Man įdomu, koks gi jų skonis, nes nemažai esu gird...Man įdomu, koks gi jų skonis, nes nemažai esu girdėjus, jog skonis neypatingasŽivilėhttps://www.blogger.com/profile/17711411669049307037noreply@blogger.com