2011 m. birželio 20 d., pirmadienis

ORKAITĖJE KEPTA ŠONINĖ

idėją, kad šoninę galima kepti ne vien keptuvėje su daug daug svogūnų, nusižiūrėjau iš vieno hypermarketo..;)


naudojau:
  • kiaulienos šoninę;
  • "alvo" prieskonius griliui;
  • sojos padažą;
  • garstyčias;
  • salotas, agurkus, pomidorus;
  • salotoms: druską, alyvuogių aliejų, actą
susipjaustome šoninę norimo dydžio gabalėliais, įtriname prieskoniais ir užpilame sojos padažo..paliekame pasimarinuoti..prieš pašaunant į orkaitę, šoninę iš abiejų pusių aptepame garstyčiomis..patiekiame su salotomis, sumaišius su actu, aliejumi bei druska..salotų nepagailėta, nes tai vienintelis garnyras..skanaus..;)


2 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. aš kepiau, kol gražiai apskrudo ;) tiesiog stebėk ir kambutį raumens nupjovus matysi "žalia" mėsytė ar ne ;)

      Panaikinti