2011 m. rugpjūčio 9 d., antradienis

ŠPARAGINĖS PUPELĖS ŽIEMAI

prisipirkau galybes pupelių..:) dalis keliavo į šaldiklį, dalis į stiklainius..

  • 1 l vandens;
  • 1 v.š. druskos;
  • 4 v.š. cukraus;
  • 100 g acto (9%);
  • prieskonių (lauro lapelių, pipirų mišinio, garstyčių grūdelių ir pan.);
  1. Išvardintus ingridientus sudedame į puodą. Kai užvirs ir ištirps druska bei cukrus, marinatas paruoštas. 
  2. Šparagines pupeles sudėkite į stiklainį, užpilkite karštu vandeniu ir palikite, kol išvirsite marinatą. 
  3. Stiklainiukus išplaukite, iškaitinkite orkaitėje. 
  4. Tada vandenį nupilkite nuo šparaginių pupelių ir užpilkite marinatą. Užsukite dangtelius ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Perneškite į vėsią patalpą ir kai tik bus noras, patiekite prie mėgstamo patiekalo.
Skanaus ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą