2012 m. birželio 9 d., šeštadienis

ITALIŠKI SKREBUČIAI SU POMIDORAIS*

Idealus užkandis prie taurės vyno ramiam savaitgalio vakarui ;)


  •  6 prinokę pomidorai, pjaustyti kubeliais (naudojau vyšninius pomidoriukus);
  • sauja pjaustytų bazilikų lapelių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • ciabattos duonos;
1. Į dubenį sudėkite pomidorus, bazilikus ir supilkite alyvuogių aliejų. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Palikite, kad persismelktų kvapais.
2. Supjaustytos duonos riekeles pašlakstykite aliejumi ir pakepkite orkaitėje, kad duonelė šiek tiek apskrustų, bet būtų minkšta.
3. Ant riekelių uždėkite pomidorus su bazilikais ir mėgaukitės.
Skanaus ;)


adaptuota iš "Virtuvės ekspresas"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą