Be galo kvapnus marinatas ir iškepti kepsniai išlieka sultingi ir laabai aromatingi. Iš tiesų - puikūs ;)
- 4 kiaulienos sprandinės kepsniai;
- 0,5 puodelio smulkiai pjaustytų šv.rozmarinų;
- 6 česnako skiltelės;
- 14-16 ančiuvių filė;
- 60ml balzamiko acto;
- 100ml alyvuogių aliejaus;
- druska, juodieji pipirai;
1. Į dubenį sudėkite pjaustytus rozmarinus, smukliai supjaustytus ančiuvių file, išspauskite česnako skilteles, supilkite balzamiko actą, alyvuogių aliejų, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
2. Sudėkite kepsnius ir marinuokite 15min. Marinavimo metu kepsnius vis pavartykite.
3. Kepsnius dėkite į 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 10-12min. arba kol gražiai paruduos.
Skanaus ;)
šaltinis iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Laaabai skaniai atrodo ir skamba ♥
AtsakytiPanaikintiačiū, Aguonėle ;) labai aromatinga ir skanūs kepsniai ;)
Panaikinti