2013 m. sausio 12 d., šeštadienis

TILAPIJA KEPTA ANT ANANASO SU KUSKUSU

Šiek tiek saldu, rūgštu ir aštru.. Bet man čia viskas derėjo tarpusavyje ;)


  • 8 ananaso griežinėlių;
  • 4  tilapijų file;
  • 1 puodelis kuskuso;
  • pusę išspaustų laimo sulčių;
  • 1 a.š. medaus;
  • 1 v.š. aliejaus;
  • keletos griežinėlių jelapeno;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Ant kepimo skardos išdėliokite po du griežinėlius ananaso. Ant jų sudėkite tilapijų file. Pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite nustatę grilio režimą apie 10min. arba karštoje orkaitėje.
2. Kuskuso kruopas užpilkite karštu vandeniu, kad šiek tiek apsemtų ir palikite kol išbrinks.
3. Išspaustas laimo sultis sumaišykite su medumi ir aliejumi, įdėkite jelapeno griežinėlių, pagardinkite druska.
4. Dėkite iškeptą žuvį į lėkštę, šalia patiekite kuskusą ir ant viršaus užpilkite padažiuką.
Skanaus ;)


šaltinis iš "Everyday Food with Sarah Carey"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą