Patiekalas, kuris padės išsisukti iš padėties, kai po vakarykštės vakarienės sukate galvą, kur panaudoti vištienos likučius.
- pakepintos vištienos krūtinėlės;
- 1 nedidelės jaunos cukinijos;
- 1 avokado;
- 2 saujos šaldytų žirnelių;
- 2 pomidorų;
- druskos, juodųjų pipirų;
- makaronų;
- tarkuoto parmezano sūrio;
1. Išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje.
2. Cukiniją supjaustykite kubeliais ir suberkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite apie 2min. Tuomet suberkite šaldytus žirnelius. Pakepkite, kol jie suminkštės, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
3. Sudėkite vištienos krūtinėlę, permaišykite ir leiskite jai sušilti.
4. Į lėkštę dėkite makaronus, pakepintą vištieną, ant viršaus išdėliokite avokado skilteles. Šalia patiekite supjaustytus pomidorus. Užberkite parmezano sūrio.
Skanaus ;)
Adaptuota pagal "Everyday Food with Sarah Carey"
Vistiena su avokadu labai puikiai derinas :)
AtsakytiPanaikintiKai turiu vistienos likuciu niekad nezinau kur panaudot, isskyrus pica. O kai yra receptas, nera likuciu :D
prajuokinai, nes situacija tikrai pažįstama ;)))
Panaikinti