2013 m. rugpjūčio 25 d., sekmadienis

KEPTI VARŠKĖČIAI

Varškėčiai daugeliui vienas iš mėgstamiausių patiekalų. Būtinai pasilepinkite su mėgstamomis uogomis ;)


  •  500g varškės;
  • 2 kiaušinių;
  • 5 v.š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • ~200g miltų;
1. Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, druska. 
2. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų minkšta ir būtų galima paimti rankomis.
3. Formuokite norimo dydžio varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepti vidutiniškai įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus.
Valgėme su cukrumi sutrintomis žemuogėmis bei grietine.
Skanaus ;)
p.s. varškę nauduokite ne pakeliuose (ji per skysta), o maišeliuose birią.


receptas iš "7ravioli"

2 komentarai: