2013 m. rugpjūčio 17 d., šeštadienis

KEPTA VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖ SU CITRINA

Per trumpą laiką ant jūsų stalo puikuosis sultingas vištienos krūtinėlės kepsnys. Idealu, jei turite progą išsikepti ją ant griliaus. 


  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • nuo 2 citrinų nutarkuotos žievelės;
  • 2-3 česnako skiltelių;
  • 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Dubenyje sumaišykite tarkuotą citrinos žievelę, išspaustas česnako skilteles, alyvuogių aliejų, druską ir juoduosius pipirus.
2. Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai, taip gausite viso 4 plonus kepsnelius. Juos sudėkite į paruoštą marinatą.
3. Dėkite į vidutiniškai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš kiekvienos pusės po keletą minučių, kol kepsneliai iškeps.
Skanaus ;)
p.s. kepsnelius marinavau apie 10min. ir per tiek laiko jie puikiai įgavo marinato skonio.


4 komentarai:

  1. Tu esi mėsos patiekalų guru :) Ar esi gaminusi su namine višta? Jei taip, pasidalink, prašau, paslaptimis, nes su ja man tokie paprasti fokusai, kaip su pirktine - nelengvai pavyksta :)
    O šie kepsneliai - niam niam atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. dėkoju, Vilma ;) daugiausiai dalinuosi mėsos patiekalais, nors valgom tikrai ne vien ją ;)
      mielai pasidalinčiau naminės vištos gaminimo paslaptimis, bet naminę valgiau prieš "100 metų"..

      Panaikinti
  2. Merginos, juk vištos paruošimas priklauso nuo jos amžiaus;) Jei nedidukai, tai rekomenduoju savo http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/12/seksualus-vietnamietiski-visciukai.html mums tai jie žiauriai skanūs pasirodė...jau daug kartų kartojome. O pas Tave, Oditėle, aš visada panaršius randu kuo nustebinti šeimyną:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu, Odeta, kad pasidalini patarimais - labai ačiū Tau ;) viščiukai itin gardžiai atrodo, tik alkanam ir stebėti tokius vaizdelius..
      labai nustebau ir apsidžiaugiau, kad ir mano lobyne randi sau patinkančių receptukų ;)

      Panaikinti