2013 m. rugpjūčio 15 d., ketvirtadienis

ČIABATOS SUMUŠTINIS SU VIŠTIENA IR AVOKADU

Šio sumuštinio idėja labai praverčia tuomet, kai nuo vakarykščių pietų ar vakarienės atlieka keptos vištienos. Nors visuomet galima išsikepti šviežios. Netinkamus ingridientus galite pakeisti savo pamėgtais.


  •  1 keturkampės čiabatos duonelės;
  • 1 a.š. pesto padažo;
  • pusę avokado;
  • keptos vištienos;
  • saujelės gražgarstės salotų;
1. Čiabatos duonelę perpjaukite išilgai ir paskrudinkite sausoje gerai įkaitintoje keptuvėje.
2. Abi puseles patepkite pesto padažu.
3. Tuomet ant vietos pusės uždėkite šiek tiek gražgarstės salotų, pašildytos ir supjaustytos keptos vištienos, avokado riekeles ir ant viršaus dar šiek tiek gražgarstės salotų. Uždenkite kita duonelės pusele.
Skanaus;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą