Per trumpą laiką ant jūsų stalo puikuosis sultingas vištienos krūtinėlės kepsnys. Idealu, jei turite progą išsikepti ją ant griliaus.
- 2 vištienos krūtinėlių;
- nuo 2 citrinų nutarkuotos žievelės;
- 2-3 česnako skiltelių;
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus;
- druskos, juodųjų pipirų;
1. Dubenyje sumaišykite tarkuotą citrinos žievelę, išspaustas česnako skilteles, alyvuogių aliejų, druską ir juoduosius pipirus.
2. Vištienos krūtinėles perpjaukite išilgai, taip gausite viso 4 plonus kepsnelius. Juos sudėkite į paruoštą marinatą.
3. Dėkite į vidutiniškai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš kiekvienos pusės po keletą minučių, kol kepsneliai iškeps.
Skanaus ;)
p.s. kepsnelius marinavau apie 10min. ir per tiek laiko jie puikiai įgavo marinato skonio.
idėja iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Tu esi mėsos patiekalų guru :) Ar esi gaminusi su namine višta? Jei taip, pasidalink, prašau, paslaptimis, nes su ja man tokie paprasti fokusai, kaip su pirktine - nelengvai pavyksta :)
AtsakytiPanaikintiO šie kepsneliai - niam niam atrodo :)
dėkoju, Vilma ;) daugiausiai dalinuosi mėsos patiekalais, nors valgom tikrai ne vien ją ;)
Panaikintimielai pasidalinčiau naminės vištos gaminimo paslaptimis, bet naminę valgiau prieš "100 metų"..
Merginos, juk vištos paruošimas priklauso nuo jos amžiaus;) Jei nedidukai, tai rekomenduoju savo http://cocinarendez-vous.blogspot.com/2012/12/seksualus-vietnamietiski-visciukai.html mums tai jie žiauriai skanūs pasirodė...jau daug kartų kartojome. O pas Tave, Oditėle, aš visada panaršius randu kuo nustebinti šeimyną:)
AtsakytiPanaikintiKaip smagu, Odeta, kad pasidalini patarimais - labai ačiū Tau ;) viščiukai itin gardžiai atrodo, tik alkanam ir stebėti tokius vaizdelius..
Panaikintilabai nustebau ir apsidžiaugiau, kad ir mano lobyne randi sau patinkančių receptukų ;)