Paprasta, skanu ir sultinga bei kuo puikiausiai tinka vakarienei, kai per karščius norisi kažko lengvo ;)
- 10-12 pievagrybių;
- 2 snieginių krabų lazdelių;
- poro;
- pusę raudonojo čili pipiro;
- druskos, juodųjų pipirų;
- 1v.š. aliejaus;
- fermentinio sūrio;
1. Nuvalykite pievagrybius, išimkite kotelius.
2. Į įkaitintą aliejų sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius, juostelėmis supjaustytą porą ir čili pipirą. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
3. Įdarą sudėkite į indelį, suberkite supjaustytas krabų lazdeles, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
4. Šaukštelio pagalba ant pievagrybių galvučių uždėkite įdaro ir užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
5. Kepkite įkaitintoje 180laipsnių orkaitėje 15-20min.
Skanaus ;)
2. Į įkaitintą aliejų sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius, juostelėmis supjaustytą porą ir čili pipirą. Kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
3. Įdarą sudėkite į indelį, suberkite supjaustytas krabų lazdeles, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
4. Šaukštelio pagalba ant pievagrybių galvučių uždėkite įdaro ir užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
5. Kepkite įkaitintoje 180laipsnių orkaitėje 15-20min.
Skanaus ;)