naudojau:
- beveik 700g 9proc. riebumo varškės;
- 4 v.š. cukraus;
- 2 kiaušinius;
- miltus;
varškę ištriname su cukrumi ir kiaušiniais..ir beriame miltus..kiek tiksliai nenurodysiu, kadangi nematavau.. tiesiog pajauti eigoje, kai tešla nebelimpa labai stipriai..įtariu padauginus miltų, gali būti per kieta ir tapti gumine..galutinis procesas - suteikti varškėčiams norimą formą..man šiandien nesinorėjo įprastinės formos..matote, kas iš to nenoro gavosi..:)) pagaliukus pamirkiau vandenyje apie 10min. ir suformavau ant jų varškės masę..ant silpnos ugnies apkepame keptuvėje iš abiejų pusių..patiekiau su grietine ir šaldytomis mėlynėmis, nes šviežios dar miške sirpsta..:) skanaus ;)