Atnešu dar vieną orkaitėje gamintą patiekalą, kuriam visus ingridientus sumaišysite kepimo skardoje be papildomų. Beje, taip iškepta antienos krūtinėlė gavosi minkšta ir sultinga :)
2-4 porcijoms:
- 500 g šviežios "Lapino puotos" antienos krūtinėlės;
- 8 nedidelių bulvių;
- 1 žalios paprikos;
- 1 raudonosios paprikos;
- 1 svogūno;
- 3 skiltelių česnako;
- 1 raudonosios čili paprikos;
- 1 a.š. rūkytos paprikos;
- 1 a.š. raudonos maltos paprikos;
- 1 a.š. malto rozmarino;
- 3-4 v.š. tamsaus sojų padažo;
- druskos;
- šlakelio aliejaus;
- žiupsnelio sezamų sėklų;
- Į plačią kepimo skardą dėkite griežinėliais pjaustytą antieną, šiaudeliais - bulves, paprikas, pusžiedžiais - svogūną, smulkiai sukapotus česnakus ir čili papriką, suberkite prieskonius, supilkite sojų padažą, pagardinkite druska, pašlakstykite aliejumi ir viską gerai išmaišykite.
- Skardoje viską tolygiai paskirstykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 40-45 min.
- Prieš patiekiant apibarstykite sezamo sėklomis.
Skanaus ;)