Šventės prasideda ir baigiasi. Ir pagaliau po likučių dorojimo, galima pasigaminti šiltą patiekalą ;) Pagaminsite greitai, o padažiukas tiesiog nuostabus.
- 5 vištienos šlaunelių (~780g);
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
- žiupsnelio raudonosios paprikos, grūstos aitriosios paprikos;
padažui:
- 2 v.š. sviesto;
- 2-3 v.š. balto vyno acto;
- žiupsnelio raudonosios paprikos, grūstos aitriosios paprikos;
- žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų;
1. Vištienos šlauneles iš abiejų pusių apibarstykite išvardintais prieskoniais. Sudėkite į skardą ir kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps ir gražiai apskrus.
2. Puodelyje išlydykite sviestą, supilkite actą ir sudėkite prieskonius. Šiek tiek pakaitinkite ir užpilkite ant iškeptos vištienos.
Skanaus ;)
idėja iš www.marthastewart.com