Nesudėtinga, labai paprastai ir labai greitai pagaminama.
Penktadienio vakarui užkandis kaip tik, be to ir sotus ;)
- 4 dešrainių bandelės;
- 4 parūkintos dešrelės;
- 2 šviežios kukurūzų burbuolės;
- svogūnų laiškų;
- 2 v.š. majonezo;
- 1 v.š. citrinos sulčių;
- sūrio (naudojau "favitą");
- 2 a.š. aliejaus;
- druskos;
1. Nuo burbuolių nupjaukite kukurūzus. Sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę be aliejaus ir pakepkite iki apskrudimo. Tuomet įpilkite aliejų, pagardinkite druska ir sudėkite mažą saujelę svogūnų laiškų, trumpai pakepkite.
2. Keptuvėje apkepkite dešreles iš visų pusių;
3. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis ir gerai išmaišykite.
4. Į dešrainių bandeles dėkite dešrelę, užberkite kukurūzus, užpilkite majonezą, pabarstykite svogūno laiškais ir uždėkite keletą gabalėlių sūrio.
Skanaus ;)
šaltinis iš "Everyday Food with Sarah Carey"