Tiesa pasakius, nėra čia ką per daug ir tuščiažodžiauti. Tiesiog imame ir gaminame ;)
- 3-6 vidutinės bulvės;
- alyvuogių aliejaus;
- 4 kiaulienos nugarinės kepsneliai;
- pusę citrinos;
- gera sauja pjaustytų svogūnų laiškų;
- druskos;
1. Švariai nuplaukite bulves ir palikite su žievele. Supjaustykite kubeliais, užberkite druskos ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol bulvės gražiai apskrus. Tuomet sulėtinkite ugnį, įpilkite pusę puodelio vandens, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite kepti apie 5 min. arba kol bulvės iškeps. Užberkite gerą saują svogūnų laiškų, permaišykite ir atidėkite į šalį.
2. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, sudėkite nugarinės kepsnelius, užberkite druskos ir kepkite 1-2min. Apverskite, tuomet sudėkite griežinėliais supjaustytą citriną, užberkite druskos ir dar pakepkite 1-2min.
Skanaus ;)
šaltinis iš "Everyday Food with Sarah Carey"
Pagaliau drauge, sulaukiau :)
AtsakytiPanaikintiStengiuosi nenuvilti, drauge ;)
PanaikintiAtrodo tikrai labai gardžiai ir dailiai :) Kaip tik turiu tokių kepsnelių šiam vakarui, teks pabandyti!
AtsakytiPanaikintiAčiū, Aušra ;) itin paprasta ir gardu, tikiuosi, kad gausis skani vakarienė ;)
Panaikinti