Dar ir dar pasikartosiu, kad tortilijos itin universalios, kurias panaudosite daugeliui receptui. Niekada nenusibostantys kebabai, kurie kiekvieną kartą leis "išsisukti" iš situacijos, kai reikės greitų pietų / vakarienės, ar tiesiog lauksite svečių.
8 vnt.:
- 8 vnt. tortilijų;
- 150 g "Kitchen me" rūkytų antienos lazdelių;
- mėgstamo sūrio;
salotoms:
- 4 vnt. šviežių agurkėlių, pjaustytų griežinėliais;
- 8 vnt. ridikėlių, pjaustytų griežinėliais;
- 2 išspaustų skiltelių česnako;
- 3 v.š. grietinės arba natūralaus jogurto;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Dubenėlyje sumaišykite visus išvardintus ingridientus salotoms.
- Ant kiekvienos tortilijos dėkite sūrio, paruoštų salotų ir griežinėliais pjaustytų antienos lazdelių;
- Sulankstykite tortiliją ir pašildykite ant grilio. Galite tam naudoti ir elektrinį grilį. Puikiai pavyks tai padaryti ir įkaitintoje keptuvėje be jokių riebalų.
Skanaus ;)