Grilinė elektrinė keptuvė yra tikras atradimas ir kadangi nesenai ją įsigijome, nenustojame eksperimentuoti :) Skaniai apskrudęs maistas ir jokių papildomų riebalų - įsitikinau, kad verta turėti šį prietaisą namie.
2 porcijoms:
- 250 g "Kitchen me" triušienos dešrelių;
- 8-10 vnt. nedidelių šviežių bulvyčių;
- 2 lauro lapelių;
- 6 juodųjų pipirų;
- druskos;
salotoms:
- 3 vnt. šviežių agurkėlių;
- 6 vnt. ridikėlių;
- 2 skiltelių česnako;
- 2 v.š. grietinės arba graikiško jogurto;
- žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Bulvytes gerai nuplaukite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
- Į verdantį vandenį sudėkite lauro lapelius, pipirus, įberkite žiupsnelį druskos, sudėkite dešreles ir virkite ~5min. Nupikite vandenį ir perdėkite į lėkštę.
- Salotoms: į dubenį sudėkite griežinėliais pjaustytus agurkus, ridikėlius, išspauskite česnaką, dėkite grietinę ar jogurtą, berkite krapus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
- Įkaitinkite grilinę keptuvę, išdėliokite bulvytes ir apskrudinkite.
- Tuomet išimkite ir tą patį padarykite su dešrelėmis.
- Patiekite su salotomis.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą