Šiam patiekalui idealiai tiks marinuota silkė, nes ji turi malonaus rūgštumo ir nėra sūri. Pats patiekalas - kažkas tokio, žiauriai skaniai susivalgė ir tikrai norėjosi daaaaaar :)
2 porcijoms:
- 180 g marinuotos silkės;
- gabalėlio baltojo arba raudonojo svogūno;
- 1-2 v.š. majonezo;
- žiupsnelio šviežiai pjaustytų krapų;
- druskos, maltų juodųjų pipirų;
- Silkę ir svogūną sukapokite, sudėkite į dubenį, suberkite krapus, dėkite majonezą, pagardinkite žiupsneliu druskos, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite. Dėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
- Kapotinį suformuojame kulinario žiedo pagalba ir patiekiame su be lukšto virtu kiaušiniu bei svieste apkeptomis bulvėmis su lupena.
Skanaus ;)
šaltinis iš Instagram: "eat_guilt_free arba Valgau Be Sąžinės Graužimo"