2013 m. rugsėjo 22 d., sekmadienis

KALAKUTIENOS IEŠMELIAI SU POMIDORAIS

Iešmeliai visuomet gražiai atrodo ir papuošia lėkštę ;)

  • ~300g kalakutienos faršo;
  • žiupsnelio dž.čiobrelių;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • ~200g vyšninių pomidorų;
  • iešmelių;
1. Kalakutienos faršą sumaišykite su prieskoniais (jei faršas skystokas, įdėkite džiūvėsėlių).
2. Iš faršo formuokite kamuoliukus ir virkite pasūdytame vandenyje apie 5-7min. (ar tikrai išvirę galite patikrinti vieną kamuoliuką perpjaudami pusiau).
3. Kamuoliukus ir pomidorus perpjaukite pusiau ir pakaitomis maukite ant iešmelių.
4. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apskrudinkite iešmelius. Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus ;)


2 komentarai:

  1. Kažkoks pamišimas...vos pradėjau užsiimti faršu ( nes man tai sunkiai valgomas dalykas) ir Tu ir Jolita iš karto visokių skanumynų pasiūlte:))))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. mes jaučiam ;)))) aišku įdomus sutapimas, bet tokiais atvejais labai gerai, kad pasiūlymų ieškoti toli nereikia ;)

      Panaikinti