2014 m. sausio 5 d., sekmadienis

BULVIŲ, MARINUOTŲ AGURKĖLIŲ IR KARIO MIŠRAINĖ

Nuo kolegės Kalėdų proga gavau VMG žiemos sezono receptų žurnalą-albumą. Gudriai ji iš manęs išpešė ar jį jau turiu ir padarė staigmeną - didelis AČIŪ dar kartą, drauge ;) Receptų tikrai daug, prieinamų ir skanių.
Šios salotos gaivios, o visą pikantiškumą suteikia paruoštas majonezas.

  • 6 virtų bulvių;
  • 3 v.š. majonezo;
  • 1 a.š. kario;
  • 1 a.š. aliejaus;
  • saujos smulkintų marinuotų agurkėlių;
  • saujos supjaustytų svogūnų laiškų;
  • druskos, juodųjų pipirų;
1. Įkaitintame aliejuje pakepinkite karį. Atvėsinkite ir sumaišykite su majonezu.
2. Bulves supjaustykite kubeliais, sumaišykite su marinuotais agurkėliais ir svogūnų laiškais.
3. Užpilkite paruoštu majonezu, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
Skanaus ;)


receptas iš "Virtuvės mitų griovėjų" žiemos žurnalo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą