2014 m. birželio 1 d., sekmadienis

TUNO UŽTEPĖLĖ

Skanūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams ar kokiai progai, kai galite ją patiekti ant mažų skrebučių, kaip vieno kąsnio užkandėlę.


  • 120g konservuoto tuno savo sultyse;
  • 80g agurko;
  • 2v.š. konservuotų kukurūzų;
  • 5 juodųjų alyvuogių;
  • 1/4 nedidelio raudonojo svogūno;
  • 2v.š. majonezo;
  • citrinos sulčių,
  • druskos, juodųjų pipirų;
  • 6 riekelių batono/duonos;
1. Nusunktą tuną sumaišykite su smulkiai supjaustytu agurku, svogūnu ir alyvuogėmis. Dėkite majonezą, pagardinkite prieskoniais, gerai išmaišykite ir patiekite ant skrudintos batono ar duonos riekelės.
Skanaus ;)


idėja iš fb puslapio "Valgau be sąžinės graužimo"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą