Šios saltos kur kas sotesnės, lygiai taip pat skanios ir spalvingos.
- mažo gabalėlio raudonojo svogūno;
- 100g avinžirnių (konservuotų arba virtų);
- 100g žaliųjų šparaginių pupelių;
- 100g raudonųjų konservuotų pupelių;
- gabalėlio raudosios paprikos;
- gabalėlio agurko;
padažui:
- 1 v..š aliejaus;
- 1 v.š. raudonojo vyno acto;
- 0,5 a.š. Dižono garstyčių;
- smulkiai pjaustytos labai mažos skiltelės česnako;
- druskos, juodųjų pipirų;
- Padažui: dubenėlyje sumaišykite padažui išvardinus ingridientus ir supilkite į stiklainėlį.
- Tuomet sudėkite plonais pusžiedžiais pjaustytą raudonąjį svogūną, avinžirnius, garuose virtas ir atvėsintas šparagines pupeles, pupeles, kubeliais pjaustytą papriką ir agurką.
Skanaus ;)
"The Domestic Geek"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą