2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

AVINŽIRNIŲ IR PUPELIŲ SALOTOS SU RAUDONOJO VYNO ACTO PADAŽU (SALOTOS STIKLAINĖLYJE)

Šios saltos kur kas sotesnės, lygiai taip pat skanios ir spalvingos.


  • mažo gabalėlio raudonojo svogūno;
  • 100g avinžirnių (konservuotų arba virtų);
  • 100g žaliųjų šparaginių pupelių;
  • 100g raudonųjų konservuotų pupelių;
  • gabalėlio raudosios paprikos;
  • gabalėlio agurko;
padažui:
  • 1 v..š aliejaus;
  • 1 v.š. raudonojo vyno acto;
  • 0,5 a.š. Dižono garstyčių;
  • smulkiai pjaustytos labai mažos skiltelės česnako;
  • druskos, juodųjų pipirų;
  1. Padažui: dubenėlyje sumaišykite padažui išvardinus ingridientus ir supilkite į stiklainėlį.
  2. Tuomet sudėkite plonais pusžiedžiais pjaustytą raudonąjį svogūną, avinžirnius, garuose virtas ir atvėsintas šparagines pupeles, pupeles, kubeliais pjaustytą papriką ir agurką.
Skanaus ;)


"The Domestic Geek"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą