Čia vienas iš tų patiekalų, kai valgai ir norisi dar ir dar :) Skonis nustebino gerąja prasme ir tikiu, kad šeimyna už šį patiekalą ne kartą padėkos.
- 2 vištienos krūtinėlių (svoris buvo - 200g ir 250g);
- 0,5 nedidelio raudonojo svogūno;
- gabalėlio raudonosios paprikos;
- 1 skiltelės česnako;
- 1 svogūno laiško;
- 2 riekelių fermentinio sūrio (35g);
- 1 v.š. graikinio jogurto;
- druskos, juodųjų pipirų;
- 6 plonai pjaustytų citrinos riekelių;
- kelių šakelių šviežio čiobrelio;
- Paruoškite įdarą: į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, raudonąją papriką, česnako skiltelę, sūrį, sųpjaustytą svogūno laišką, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir viską išmaišykite su graikiniu jogurtu.
- Vištienos krūtinėlės iš abiejų pusių apibarstykite druska, juodaisiais pipirais ir įpjaukite per visą ilgį, padarydami joje "kišenėlę".
- Pridėkite įdaro ir tvirtai užspauskite. Ant viršaus išdėliokite po tris citrinos riekeles, apibarstykite šviežiu čiobreliu ir kepkite 180 laipnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min. arba tol, kol įsmeigus peilį iš krūtinėlės bėgs skaidrios sultys.
Skanaus ;)
"fitmencook.com"
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą