2015 m. birželio 23 d., antradienis

VIŠTIENOS SRIUBA SU KOKOSŲ PIENU

Sriubą išvirsite per 15 minučių. Be galo gardi, daug skonių ir nuostabiai šildanti. Verdam? :)


  • 1 l vištienos sultinio;
  • 250 g vidinių vištienos file;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 280 g konservuotų pjaustytų pievagrybių savo sultyse;
  • 1 a.š. malto imbiero;
  • 1 a.š. rudojo cukraus;
  • 3 v.š. žuvies padažo;
  • 0,5 citrinos sulčių;
  • žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų;
  • saujelės šviežių petražolių;
  1. Į puodą supilkite vištienos sultinį. Kai jis užvirs, sudėkite gabalėliais pjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.
  2. Supilkite kokosų pieną, dėkite pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingridientus. Būtinai ragaukite ir pridėkite, jei kažko trūksta. Pavirkite dar apie 10 min.
  3. Patiekiant užberkite pjaustytų šviežių petražolių.
Skanaus ;)


"Entertaining With Beth"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą